Nu bij ons in de salon

K18 hair like new!

Is je haar beschadigd door chemische behandelingen zoals blonderen, is het beschadigd door het gebruik door het stylen met stijltangen of is je haar gewoon toe aan een herstelkuur? Dan is K18 de oplossing. Het K18 leave-in moleculair herstellend haarmasker herstelt de keratineketens en versterkt je haar met lichtgewicht hydraterende eigenschappen om het haar te ontwarren en glad en zacht te houden, zonder het te verzwaren. Je kan in de salon een professionele K18 service krijgen waarmee je haar herstelt en versterkt wordt.

 

Olaplex is de allernieuwste technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Het voorkomt het (af)breken van het haar en wordt gezien als de nieuwe “antibiotica"? voor de haarcosmetische industrie.

Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex brengt het haar in 1 behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.
Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vòòr keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar. Het wordt zelfs gebruikt om van donker(zwart) naar blond te kleuren zonder beschadiging van het haar.